Magnetarmbånd (kobber)

På lager
Kun %1 tilbage
Varenummer :
06-916-06
Fra 375,00 DKK

Gyldent Magnetarmring i kobber og messing. 6 mm. bred. Monteret med 2 magneter a´4000 gauss. Håndlavede ved at dreje rødglødende rent kobber omkring en tyndere, men koldt og stivere, messingtråd.Inspireret af forholdet mellem en svag vedbend og et kraftig træ, og hvordan de omfavner hinanden gennem årene. Vedbend holder fast på træet hvor det vokser, og det har været et kært symbol gennem tiden som symboliserer troskab, venskab og engagement.

Bestil inden

og vi sender din pakke i dag

Sergio's designs er håndlavede på den gammeldags måde af solide metalledninger. Sergio bruger ingen afstøbninger og ingen maskine udstandsninger. Han bruger ingen industrielle teknikker for at spare tid, der går på kompromis med kvaliteten. De røde metaller er i 99,99% rent kobber (bly fri) den reneste tilgængelige. De gule metaller er en legering af 85% rent kobber og 15% ren zink, som begge er to væsentlige mineraler der er brugt siden forhistorisk tid. Videnskaben har allerede bevist, at metaller som kobber bliver absorberet gennem huden, så ud over deres skønhed, kan Sergio's armbånd også betragtes som en kilde til de essentielle mineraler. Alle magneter i hans armbånd er på 4000 gauss.

Kobber kan give grønne afmærkninger på huden, som er ganske ufarligt, Grønne mærker menes at forekomme, når kroppen er sulten efter kobber. Den menneskelige krop har brug for flere mineraler, når den vokser, er gravid, eller når den kommer sig efter sygdom eller kirurgi. Et organ sulten efter kobber vil selv formå at opløse kobber i guld legeringer og efterlade mærker under 14K guld ringe. Som forebyggelse kan man vælge at spise økologisk dyrkede producere, når det er muligt.

Alle levende celler er følsomme overfor magnetfelter. Magnetisk terapi har været praktiseret i århundreder i Østen for at skabe balance i kroppen. Gamle grækere kendte til de helbredende virkninger af magnetiserede sten. Nyere forskning viser, at flere kraftige magneter har større virkning. Ny forskning fastslået, at Sydpolen stimulerer planternes vækst, dyrs adfærd, og biologisk aktivitet, mens Nordpolen beroliger disse funktioner. Nordpolen vil sinke vækst af bakterier, hævelser, smerter, betændelse og øger base niveauet.

Specifikationer
FarveKobber
MaterialeKobber
Terapi typeMagneter