Pude (Kamel Diamant) 40 x 60 cm

På lager
Kun %1 tilbage
Varenummer :
23-640-74
Fra 750,00 DKK

Hovedpuden er mørkebrun på den ene side, mens den anden er beige. Med en Kamel uldhovedpude i Diamant kvalitet, får man kun den fineste og blødeste kameluld. Denne uldhovedpude er meget tæt i ulden og nem at vedligeholde. Alle vores hovedpuder er med lynlås, og kan således tilpasses i højden, blot ved at tage fyldet/indholdet ud.

Bestil inden

og vi sender din pakke i dag

Kamel Diamant

Kamelens uld er et bevis på dens tilpasning til livet i de ekstreme forhold i ørkenen, til beskyttelse mod kulde om natten og forebygge overophedning under usædvanligt høje temperaturer om dagen. Kamelulden er kort og ekstremt tæt. Den er hårdfør overfor snavs og slid. I det hele taget er det et produkt, der holder rigtigt mange år. Kamel er varmere end Merino og Kashmir uld og anbefales derfor til dig, der ofte fryser. Kamel i Diamant kvalitet er til den kræsne bruger, der kun ønsker det bedste. Her er der udelukkende brugt den bedste og blødeste kamel uld.

Latex spaghetti

Latex fremmer uldens virkning, da det har lignende egenskaber. Latex er et naturprodukt, der nemt kan aflede varme og fugtighed væk fra kroppen, så man undgår overophedning. Latex fyldet er formet som spaghetti, hvilket gør den ekstra ventilerende. Under bearbejdningen forbliver latex åbent i sin cellerstruktur og det opnår derved en særlig åndbarhed og fasthed. Latex er kendt for at bevare formen i årevis og er derfor også en relativ fast pude.

Boghvedeskaller

Et godt naturmateriale der giver en meget ventilerende pude, der altid vil føles varm og tør. En pude med boghvedeskaller former sig efter hoved og giver en stabil støtte. Den er allergivenlig, da husstøvmider ikke kan leve i boghvedeskallerne. Boghvedeskaller er kendt for deres mulighed for at blive opvarmet og i madrasser som aflastning mod tryksår.

Specifikationer
Blødhed
Mulesing friJa
Uld pr. m2560g
Hårlængde1,0 cm
Pude str.40 x 60 cm