Pude (Kashmir/Kamel) 40 x 70 cm

På lager
Varenummer :
23-741-57
Tilbudspris 299,00 DKK Regulær pris 450,00 DKK

Denne Kashmir/Kamel pude er med Kamel på den ene side og Kashmir på den anden. Puden er let og luftig. Ulden er blød og nem at vedligeholde. Kvaliteten er bedre end Prestige kvaliteten. Bemærk, at alle vores hovedpuder er med lynlås, således at de nemt kan reguleres i højden ved at tage fyldet/indholdet ud.

Bestil inden

og vi sender din pakke i dag

Kashmir/Kamel

Denne uld er en uldtype der kvalitets mæssigt ligger imellem Diamant og Prestige. Den har en praktisk brun farve på den ene side og hvid på den anden. Man kan derved skifte udseendet på puden ved at vende uldpuden om. Kashmir uld er noget af det bedste man kan få. Kashmir uldpuden er god til dig, der sætter pris på luksus og blødhed. Kashmir/Kamel puden er godt ventilerende, dog stadig lun at ligge på.

Vores standard pudefyld

Vores puder er fyldt med en unik kombination af silikonekugler og hukommelsesskumstykker. Dette fyld giver dig det bedste fra begge verdener. Silikonekuglerne sikrer dig en behagelig og blød fornemmelse, mens hukommelsesskumstykkerne tilføjer holdbarhed og bevarer pudeformen selv ved langvarig brug. Desuden er vores fyld let at vedligeholde, da det nemt kan vaskes i vaskemaskinen og tørres i tørretumbleren. Dette gør det praktisk og bekymringsfrit at holde dine puder friske og rene.

Specifikationer
Blødhed
Mulesing friJa
Uld pr. m2520g
Hårlængde1,3 cm
Pude str.40 x 70 cm