Pude (Kashmir Prestige) 50 x 60 cm

På lager
Varenummer :
23-652-42
475,00 DKK

En Kashmir uldhovedpude i Prestige kvalitet er blød, kort i ulden og nem at vedligeholde. Den er holdbar, i god kvalitet og god til personer der ønsker det lunt omkring hovedet. Fyldet består af latex spaghetti og kan tages ud, så uldpuden får den ønskede højde.

  • Køb 2 for 439,00 DKK pr styk og spar 8%

Bestil inden

og vi sender din pakke i dag

Kashmir Prestige

En Kashmir Prestige uld hovedpude er til dig, der ønsker luksus. Uld fra Kashmir bjerggeder er berømt for dens blødhed og lave vægt. Prestige ulden er det billige alternativ til Kashmir Diamant og indeholder derfor lidt mindre uld. Uldpuden holder dig varm, mens den absorberer fugtighed, så du altid føler velbehag.

Latex spaghetti

Latex fremmer uldens virkning, da det har lignende egenskaber. Latex er et naturprodukt, der nemt kan aflede varme og fugtighed væk fra kroppen, så man undgår overophedning. Latex fyldet er formet som spaghetti, hvilket gør den ekstra ventilerende. Under bearbejdningen forbliver latex åbent i sin cellerstruktur og det opnår derved en særlig åndbarhed og fasthed. Latex er kendt for at bevare formen i årevis og er derfor også en relativ fast pude.

Specifikationer
Blødhed
Mulesing friJa
Uld pr. m2520g
Hårlængde1,3 cm
Pude str.50 x 60 cm