Pude (Luksus Merino) 40 x 60 cm

På lager
Kun %1 tilbage
Varenummer :
23-640-22
Fra 350,00 DKK

En Luksus Merino uldhovedpuden er lavet af uld fra australske merino får. Ulden er længere og finere end det europæiske merino uld. Denne uld hovedpude anbefales til mennesker, der er varme omkring hovedet. Alle vores hovedpuder er med lynlås, således at de kan tilpasses i højden, blot ved at tage indholdet/fyldet ud.

Bestil inden

og vi sender din pakke i dag

Luksus Merino

Denne kollektion blev skabt med uld specielt udvalgt fra Merino får opdrættet under de særlige klimatiske betingelser i Australien, hvor nætterne er kolde og dagene varme. Mens du sover, på en Luksus Merino uldpude, vil du opleve en mild varme. Lanolin i ulden beskytter uldpuden mod snavs, og forhindrer spredning af bakterier. Dette er en kollektion skræddersyet til folk, der værdsætter enkelhed og sundhed.

Vores standard pudefyld

Vores puder er fyldt med en unik kombination af silikonekugler og hukommelsesskumstykker. Dette fyld giver dig det bedste fra begge verdener. Silikonekuglerne sikrer dig en behagelig og blød fornemmelse, mens hukommelsesskumstykkerne tilføjer holdbarhed og bevarer pudeformen selv ved langvarig brug. Desuden er vores fyld let at vedligeholde, da det nemt kan vaskes i vaskemaskinen og tørres i tørretumbleren. Dette gør det praktisk og bekymringsfrit at holde dine puder friske og rene.

Boghvedeskaller

Et godt naturmateriale der giver en meget ventilerende pude, der altid vil føles varm og tør. En pude med boghvedeskaller former sig efter hoved og giver en stabil støtte. Den er allergivenlig, da husstøvmider ikke kan leve i boghvedeskallerne. Boghvedeskaller er kendt for deres mulighed for at blive opvarmet og i madrasser som aflastning mod tryksår.

Specifikationer
Blødhed
Mulesing friJa
Uld pr. m2500g
Hårlængde2,0 cm
Pude str.40 x 60 cm