Pude (Luksus Merino) 50 x 60 cm

På lager
Varenummer :
23-651-22
400,00 DKK

En Luksus Merino uldpude er lavet af uld fra australske Merino får. Ulden er længere og blødere end standard Merino uld. Denne uldpude anbefales til mennesker, der er varme omkring hovedet. Alle vores hovedpuder er med lynlås, således de altid kan reguleres i højden, bare ved at tage fyldet/indholdet ud.

  • Køb 2 for 375,00 DKK pr styk og spar 6%

Bestil inden

og vi sender din pakke i dag

Luksus Merino

Denne uldpude er lavet med uld specielt udvalgt fra Merino får opdrættet under de særlige klimatiske forhold i Australien, hvor nætterne er kolde og dagene varme. Når du sover, på en Luksus Merino uldpude, vil du mærke en mild varme. Lanolin i ulden beskytter uldpuden mod skidt, og forhindrer spredning af bakterier. Uldpuden er skræddersyet til folk, der værdsætter enkelhed og sundhed.

Vores standard pudefyld

Vores puder er fyldt med en unik kombination af silikonekugler og hukommelsesskumstykker. Dette fyld giver dig det bedste fra begge verdener. Silikonekuglerne sikrer dig en behagelig og blød fornemmelse, mens hukommelsesskumstykkerne tilføjer holdbarhed og bevarer pudeformen selv ved langvarig brug. Desuden er vores fyld let at vedligeholde, da det nemt kan vaskes i vaskemaskinen og tørres i tørretumbleren. Dette gør det praktisk og bekymringsfrit at holde dine puder friske og rene.

Specifikationer
Blødhed
Mulesing friJa
Uld pr. m2500g
Hårlængde2,0 cm
Pude str.50 x 60 cm