Pude (Magnet Kashmir/Kamel) 50 x 60 cm

På lager
Varenummer :
13-651-57
699,00 DKK

Denne Kashmir/Kamel magnetpude er med Kamel på den ene side og Kashmir på den anden. Puden er let og luftig. Ulden er blød og nem at vedligeholde. Kvaliteten er bedre end Prestige kvaliteten. Vi anbefaler, at magnetbåndene vender opad, så man har mest mulig kontakt med disse. Der er lynlås i alle vores hovedpuder, således, at man altid kan tilpasse højden, blot ved at tage fyldet/indholdet ud.

Bestil inden

og vi sender din pakke i dag

Magnetterapi

En magnet hovedpude med magnetbånd virker først og fremmest ved, at den forbedrer blodcirkulationen og blodets evne til at transportere ilt. Samtidig med at alle små kar i hudoverfladen får ny tilførsel af ilt, næring, og at affaldsstoffer bliver fjernet. Magnet terapi fremmer healingsprocessen.

Advarsel

Vi anbefaler ikke magnetpuder til folk med pacemaker, dårligt hjerte og gravide uden at de har rådført sig med deres læge.

Kashmir/kamel

Denne uld er en uldtype der kvalitets mæssigt ligger imellem Diamant og Prestige. Den har en praktisk brune farve på den ene side og den er hvid på den anden. Man kan derved skifte udsenet på pude, ved at vende uldpuden om. Kashmir uld er noget af det bedste man kan få. Kashmir uldpuden er god til dig, der sætter pris på luksus og blødhed. Kashmir/Kamel puden er godt ventilerende, dog stadig lun at ligge på.

Vores standard pudefyld

Vores puder er fyldt med en unik kombination af silikonekugler og hukommelsesskumstykker. Dette fyld giver dig det bedste fra begge verdener. Silikonekuglerne sikrer dig en behagelig og blød fornemmelse, mens hukommelsesskumstykkerne tilføjer holdbarhed og bevarer pudeformen selv ved langvarig brug. Desuden er vores fyld let at vedligeholde, da det nemt kan vaskes i vaskemaskinen og tørres i tørretumbleren. Dette gør det praktisk og bekymringsfrit at holde dine puder friske og rene.

Specifikationer
Blødhed
Mulesing friJa
Uld pr. m2520g
Hårlængde1,3 cm
Pude str.50 x 60 cm