Pude (Magnet Koksgrå Alpaca) 50 x 60 cm

På lager
Varenummer :
13-651-93
699,00 DKK

Alpaca magnetpude i Koksgrå Alpaca er lang og blød i ulden. Den er nem at vedligeholde og i god kvalitet. Uldpuden er grå på begge sider og med latex spaghetti fyld. På forsiden er der boble mønster, mens bagsiden er regelmæssig. Vi anbefaler, at magnetbåndene vender opad, så man har mest mulig kontakt med disse. Bemærk, at alle vores hovedpuder er med lynlås, således at de kan tilpasses i højden, blot ved at tage fyldet/indholdet ud.

Bestil inden

og vi sender din pakke i dag

Magnetterapi

En magnet hovedpude med magnetbånd virker først og fremmest ved, at den forbedrer blodcirkulationen og blodets evne til at transportere ilt. Samtidig med at alle små kar i hudoverfladen får ny tilførsel af ilt, næring, og at affaldsstoffer bliver fjernet. Magnet terapi fremmer healingsprocessen.

Advarsel

Vi anbefaler ikke magnetpuder til folk med pacemaker, dårligt hjerte og gravide uden at de har rådført sig med deres læge.

Koksgrå Alpaca

Alpaca uldpuden er blød og lang i hårene og har en en flot mørkegrå farve. Alpaca Prestige er den billige version af Alpaca uld, derfor er den lidt mindre blød og tæt. Den er dog stadig blødere end Merino ulden.

Vores standard pudefyld

Vores puder er fyldt med en unik kombination af silikonekugler og hukommelsesskumstykker. Dette fyld giver dig det bedste fra begge verdener. Silikonekuglerne sikrer dig en behagelig og blød fornemmelse, mens hukommelsesskumstykkerne tilføjer holdbarhed og bevarer pudeformen selv ved langvarig brug. Desuden er vores fyld let at vedligeholde, da det nemt kan vaskes i vaskemaskinen og tørres i tørretumbleren. Dette gør det praktisk og bekymringsfrit at holde dine puder friske og rene.

Specifikationer
Blødhed
Mulesing friJa
Uld pr. m2520g
Hårlængde1,6 cm
Pude str.50 x 60 cm