Pude (Magnet Luksus Merino) 50 x 60 cm

På lager
Varenummer :
13-651-22
649,00 DKK

En Luksus Merino magnetpude er lavet af Australsk Merino uld. Ulden er længere og blødere end standard Merino uld. Denne Magnetpude anbefales til mennesker, der er varme omkring hovedet. Vi anbefaler, at magnetbåndene vender opad, så man har mest mulig kontakt med disse. Bemærk, at alle vores hovedpuder er med lynlås, og kan således tilpasses i højden, blot ved at tage fyldet/indholdet ud.

Bestil inden

og vi sender din pakke i dag

Magnetterapi

En magnet hovedpude med magnetbånd virker først og fremmest ved, at den forbedrer blodcirkulationen og blodets evne til at transportere ilt. Samtidig med at alle små kar i hudoverfladen får ny tilførsel af ilt, næring, og at affaldsstoffer bliver fjernet. Magnet terapi fremmer healingsprocessen.

Advarsel

Vi anbefaler ikke magnetpuder til folk med pacemaker, dårligt hjerte og gravide uden at de har rådført sig med deres læge.

Fiberfyld

Hvis familien har en, der ikke kan tåle husstøv, er det oplagt at vælge puder med fiberfyld. De kan nemlig vaskes og tumbles igen og igen uden at miste deres blødhed og isolerings evne. Polyester fibre binder ikke fugt og tørre hurtigt, hvilket gør at der ikke er grobund for skimmelsvamp.

Luksus Merino

Denne Magnetpude er lavet med uld specielt udvalgt fra Merino får opdrættet under de særlige klimatiske forhold i Australien, hvor nætterne er kolde og dagene varme. Når du sover, på en Luksus Merino magnetpude, vil du mærke en mild varme. Lanolin i ulden beskytter magnetpuden mod skidt, og forhindrer spredning af bakterier. Magnetpuden er skræddersyet til folk, der værdsætter enkelhed og sundhed.

Specifikationer
Blødhed
Mulesing friJa
Uld pr. m2500g
Hårlængde2,0 cm
Pude str.50 x 60 cm