Pude (Merino) 40 x 70 cm

På lager
Varenummer :
23-741-12
250,00 DKK

Standard Merino uldpuden er behageligt ventilerende og kan købes til en fornuftig pris. Dette gør dog ikke kvaliteten dårligere. Uldpuden er forholdsvis tæt og kort og kan anbefales til mennesker, der ofte får det for varmt, når de sover. Bemærk, at alle vores hovedpuder er med lynlås, så de nemt kan tilpasses i højden, blot ved at tage fyldet/indholdet ud.

Bestil inden

og vi sender din pakke i dag

Standard Merino

Standard Merino uld kommer fra Europæiske Merino får. Merino fårene stammer oprindeligt fra Australien, men er med tiden blevet avlet væk fra den oprindelige race. Uldpuden er anderledes, da den ikke så blød og tæt som Australsk Merino. Dog er Europæisk Merino ulden mere ventilerende og derfor god til personer, der sveder meget. Ulden er også god, hvis man vil lægge sengetøj på.

Vores standard pudefyld

Vores puder er fyldt med en unik kombination af silikonekugler og hukommelsesskumstykker. Dette fyld giver dig det bedste fra begge verdener. Silikonekuglerne sikrer dig en behagelig og blød fornemmelse, mens hukommelsesskumstykkerne tilføjer holdbarhed og bevarer pudeformen selv ved langvarig brug. Desuden er vores fyld let at vedligeholde, da det nemt kan vaskes i vaskemaskinen og tørres i tørretumbleren. Dette gør det praktisk og bekymringsfrit at holde dine puder friske og rene.

Specifikationer
Blødhed
Mulesing friJa
Uld pr. m2450g
Hårlængde1,2 cm
Pude str.40 x 70 cm