Pude (Merino) 50 x 60 cm

På lager
Varenummer :
23-651-12
250,00 DKK

Denne uldpude er behageligt ventilerende og kan købes til en fornuftig pris. Dette gør dog ikke kvaliteten dårlig. Standard Merino uld er forholdsvis tæt og kort, og kan især anbefales til mennesker, der ofte får det for varmt, når de sover. Derudover er alle vores hovedpuder med lynlås, der gør det let at tilpasse højden, blot ved at tage fyldet/indholdet ud.

  • Køb 2 for 239,00 DKK pr styk og spar 4%

Bestil inden

og vi sender din pakke i dag

Standard Merino

Standard Merino uld stammer fra Europæiske Merino får. Merino fårene stammer oprindeligt fra Australien, men er igennem tiden blevet avlet væk fra den oprindelige race. Ulden er billigere, da den ikke er så blød og tæt som Australsk Merino. Dog er Europæisk Merino uldpuder mere ventilerende og derfor gode til personer, der sveder meget. Uldpuden er også god, hvis man alligevel har tænkt sig til lægge sengetøj omkring.

Vores standard pudefyld

Vores puder er fyldt med en unik kombination af silikonekugler og hukommelsesskumstykker. Dette fyld giver dig det bedste fra begge verdener. Silikonekuglerne sikrer dig en behagelig og blød fornemmelse, mens hukommelsesskumstykkerne tilføjer holdbarhed og bevarer pudeformen selv ved langvarig brug. Desuden er vores fyld let at vedligeholde, da det nemt kan vaskes i vaskemaskinen og tørres i tørretumbleren. Dette gør det praktisk og bekymringsfrit at holde dine puder friske og rene.

Specifikationer
Blødhed
Mulesing friJa
Uld pr. m2450g
Hårlængde1,2 cm
Pude str.50 x 60 cm