Pude (Magnet Luksus Merino) 40 x 60 cm

På lager
Kun %1 tilbage
Varenummer :
13-640-22
Fra 599,00 DKK

En Luksus Merino magnet hovedpude er lavet af uld fra australske merino får. Ulden er længere og finere end det europæiske merino uld. Denne magnet hovedpude anbefales til mennesker der er varme omkring hovedet. Vi anbefaler at magnetbåndene vender opad, således at man ligger tættest på magnetbåndene. Bemærk at alle vores hovedpuder er med lynlås, og kan reguleres i højden, blot ved at tage indholdet/fyldet ud.

Bestil inden

og vi sender din pakke i dag

Magnetterapi

En magnet hovedpude med magnetbånd virker først og fremmest ved, at den forbedrer blodcirkulationen og blodets evne til at transportere ilt. Samtidig med at alle små kar i hudoverfladen får ny tilførsel af ilt, næring, og at affaldsstoffer bliver fjernet. Magnet terapi fremmer healingsprocessen.

Advarsel

Vi anbefaler ikke magnetpuder til folk med pacemaker, dårligt hjerte og gravide uden at de har rådført sig med deres læge.

Luksus Merino uld

Denne uldtype blev skabt med uld specielt udvalgt fra Merino får opdrættet under de særlige klimatiske betingelser i Australien, hvor dagene varme og nætterne er kolde. Mens du sover, på en Luksus Merino magnetpude, vil du opleve en mild varme. Lanolin i ulden beskytter magnetpuden mod snavs, og forhindrer spredning af bakterier. Dette er en uldtype skræddersyet til folk, der værdsætter enkelhed og sundhed.

Vores standard pudefyld

Vores puder er fyldt med en unik kombination af silikonekugler og hukommelsesskumstykker. Dette fyld giver dig det bedste fra begge verdener. Silikonekuglerne sikrer dig en behagelig og blød fornemmelse, mens hukommelsesskumstykkerne tilføjer holdbarhed og bevarer pudeformen selv ved langvarig brug. Desuden er vores fyld let at vedligeholde, da det nemt kan vaskes i vaskemaskinen og tørres i tørretumbleren. Dette gør det praktisk og bekymringsfrit at holde dine puder friske og rene.

Boghvedeskaller

Et godt naturmateriale der giver en meget ventilerende pude, der altid vil føles varm og tør. En pude med boghvedeskaller former sig efter hoved og giver en stabil støtte. Husstøvmider kan ikke leve i boghvedeskallerne. Boghvedeskaller er kendt for deres mulighed for at blive opvarmet og i madrasser som aflastning mod tryksår.

Specifikationer
Blødhed
Mulesing friJa
Uld pr. m2500g
Hårlængde2,0 cm
Pude str.40 x 60 cm